Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@18:12:57 GMT

آموزش پفیلا گوجه‌ای

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۷۷۳۰

آموزش پفیلا گوجه‌ای

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، ذرت یک ماده غذایی پر ویتامین است که مصرف زیادی در آشپزی دارد. دنیای آشپزی از رمز و رازهای نشنیده و شنیده، پر است، پس برای این که یک آشپز حرفه ای باشید باید هم آموخت و هم تجربه کسب کرد. ذرت بو داده یا همان پفیلا یکی از پرطرفدارترین تنقلات خوشمزه و ترد است که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد که می‌توانید آن را به راحتی در منزل تهیه و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه ی شما می‌دانید که برای تهیه پفیلا گوجه‌ای از ذرت استفاده می‌کنند.

بهترین میان وعده مناسب برای لاغر شدن پفیلا یا پاپ کورن است. شما می‌توانید پفیلا را در طعم‌های مختلف مثل پنیری، گوجه‌ای، کره ای، فلفلی و … تهیه کنید. پفیلاهایی که در بسته بندی ها به فروش می‌رود ممکن است مضر و ناسالم باشند چرا که حاوی مواد نگه دارنده می‌باشند. پس به شما توصیه می‌کنیم برای تازه‌تر و مقرون به صرفه تر بودن پفیلا در منزل آن را تهیه کنید تا از سالم بودن آن اطمینان پیدا کنید.

مواد لازم جهت تهیه پفیلا گوجه‌ای در خانه

ذرت خشک

روغن

پودر گوجه

نمک

فلفل

پودر آویشن

طرز تهیه پفیلا گوجه‌ای خانگی

در این مطلب به بررسی آموزش آشپزی پفیلا گوجه‌ای در خانه می‌پردازیم، بهتر است جهت اطلاع بیشتر در این باره همراه با ما باشید.

طرز تهیه پفیلا

۱_ مقداری روغن درون قابلمه‌ای ریخته و روی شعله گاز قرار دهید سپس به اندازه دلخواه ذرت بردارید و درون قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید. توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد.

۲_ در هنگام طبخ قابلمه را به چپ و راست تکان دهید تا همه ی ذرت‌ها قشنگ باز شود. این کار باعث می‌شود پوست ذرت، طلایی باقی بماند.

۳_ وقتی صدای باز شدن ذرت‌ها را شنیدید می‌توانید شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را بردارید و به جای آن یک آبکش فلزی قرار داده تا مرتب پف کنند و نسوزند.

۴_ وقتی دیدید همه ی ذرت‌ها باز شده اند و صدایی نیامد شعله گاز را خاموش کنید و پفیلا را از قابلمه خارج کنید و نمک، پودر گوجه، آویشن و فلفل را به آن افزوده و خوب بچرخانید تا به پفیلا بچسبد.

نکاتی برای تهیه پفیلا گوجه‌ای در منزل

۱_ برای تهیه پفیلا گوجه‌ای حتماً از ذرت مناسب و مرغوب استفاده کنید چون در غیر این صورت ذرت باز نمی‌شود و خوب پف نمی‌کند.

۲_ به هیچ عنوان ذرت نباید خیس باشد و اگر خیس بود خوب آنها را خشک کنید. چرا که ذرت نم دار خوب باز نمی‌شود و احتمال دارد بسوزد.

۳_ از ذرت نو استفاده کنید چرا که ذرت کهنه ممکن است خوب پف نکند.

۴_ شعله گاز نباید کم باشد چرا که این کار باعث می‌شود ذرت‌ها عرق کنند و درست پف نکنند.

۵_ روغن نه باید زیاد و نه کم باشد یعنی طوری باشد که فقط کف ظرف را بگیرد.

کلام آخر

پفیلا گوجه‌ای آماده شده را می‌توانید در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید قرار دهید و به عنوان میان وعده از آن استفاده کنید. مادرانی که به فکر تغذیه سالم برای فرزندان دلبندشان هستند می‌توانند پفیلا را جایگزین هله هوله‌های غیر بهداشتی کنند تا از سلامت فرزندان خود مطمئن باشند. امیدوارم از این آموزش آشپزی بهترین استفاده لازم را ببرید و در منزل پفیلا گوجه‌ای ترد و خوشمزه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

پفیلا خانگی

شما خوبان می‌توانید جهت کسب اطلاع بیشتر در رابطه با آشپزی، آموزش آشپزی، پفیلا گوجه‌ای به وب سایت گیف گیف مراجعه کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5276352

منبع: مهر

کلیدواژه: ذرت کسب و کار کتاب های آشپزی کسب و کار گروه خودروسازی سایپا لیزر اینترنت خرید آنلاین سیدجواد سلیمانی تبلیغات موبایل هواپیما آجیل و خشکبار ویروس کرونا واحدهای صنعتی تولید نرم افزار آشپزخانه شعله گاز ذرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سعیده شجاعی‌علی‌آبادی درباره مصرف کنسروهای آماده مصرف مثل رب‌گوجه فرنگی، عوارض نجوشاندن کنسرو تن‌ماهی و ضرب‌دیدگی قوطی کنسرو مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به اینکه رب‌گوجه فرنگی در دسته مواد غذایی اسیدی قرار دارد افزود: پس از باز شدن درب قوطی کنسرو محیط مناسبی برای رشد کپک‌ها ایجاد می‌شود و کپک‌ها توانایی تولید توکسین‌هایی تحت عنوان مایکوتوکسین‌ها را دارند که معمولا باعث ایجاد مسمومیت‌های مزمن بر اثر مصرف طولانی مدت غذاهای آلوده به آن‌ها می‌شوند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: در رب گوجه‌فرنگی رشد کپک‌ها می‌تواند باعث ایجاد مایکوتوکسین‌هایی مانند آلترناریول و پاتولین شود و از آنجایی که امکان نفوذ این ترکیبات به بخش‌هایی از رب گوجه که در آن‌ها کپک دیده نمی‌شود وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود که از مصرف رب کپک زده پرهیز شود.

شجاعی‌علی‌آبادی در ادامه با اشاره به اینکه کنسرو تن‌ماهی در دسته غذاهای کم اسید بوده و کنسرو کردن آن در قوطی امکان رشد باکتری کلستریدیوم بوتولینوم را فراهم می‌کند، اضافه کرد: کلستریدیوم بوتولینوم باکتری است که توانایی تولید نوروتوکسین بسیار سمی را دارد،  البته در صنعت با انجام استریلیزاسیون تجاری در دمای بالای 100 درجه سانتی گراد اسپور این باکتری و در نتیجه امکان تولید توکسین به نزدیک صفر می‌رسد، بنابراین امکان نگهداری کنسرو تن ماهی در دمای محیط بدون نیاز به نگهدارنده وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: کفایت فرایند حرارتی که در صنعت تولید کنسرو تن ماهی اعمال می‌شود، نگرانی وجود توکسین را در قوطی کاهش  داده، اما همچنان توصیه اکید این است که قبل از مصرف کنسرو ماهی را برای 20 دقیقه بجوشانید.

جوشاندن کنسروهای خانگی را جدی بگیرید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نگرانی اصلی را در مورد تولید بوتولیسم، تولید کنسروهای خانگی وغذاهای کم اسید عنوان کرد و گفت: به‌دلیل عدم کفایت فرایند حرارتی احتمال تولید توکسین در کنسروهای خانگی وجود دارد.

نحوه مصرف باقی‌مانده کنسرو ماهی از دیگر مواری بود که شجاعی به آن اشاره کرد و ادامه داد: توصیه می‌شود که باقی مانده تن ماهی مصرف نشود اما در غیر این‌صورت، در دمای یخچال (حداکثر 3 درجه ساتی گراد) و نهایتا برای مدت سه تا چهار روز قابل نگهداری است.

وی هشدار داد: از مصرف کنسروهایی که قوطی‌های آن بادکرده، سطح چرب یا دارای نشتی دارند و یا قوطی‌هایی که ظاهر غیر نرمال و کف دار شده‌اند پرهیز کنید.

این عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: توجه داشته باشید اگر قوطی کنسرو مشکلاتی همچون بادکردگی، چربی در سطح و یا ظاهر غیرنرمال دارد، برای دور ریختن آن هم دقت کنید، این کنسروها را در بسته‌بندی پلاستیکی و در دولایه انجام دهید و توجه داشته باشید که قوطی و محتویات آن را جدا از زباله‌های قابل بازیافت امحا کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شربت توت فرنگی بهترین نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • آشپزی در بیل؛ ایده ای خلاقانه برای پخت غذا در فضای باز (فیلم)
  • آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر
  • برداشت گوجه سبز از باغ های سرخه
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • آموزش روز دوم، طرز تهیه مرغ خیارشوری