Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-05@14:48:28 GMT

آموزش آشپزی / آبگوشت کلم قمری

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۷۱۷۱۷

آموزش آشپزی / آبگوشت کلم قمری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، از دیر باز یکی از غذا های اصیل و خوشمزه و سالم ایرانی بوده و هست. نه تنها تهیه این غذا راحت و آسان می باشد بلکه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است و این غذا را به عنوان یک غذای کامل می توان محسوب کرد. این غذا که نه تنها پروتئین و هیدرات کربن و چربی مورد نیاز بدن را تامین می کند چون معمولاً ایرانی ها به همراه آن سبزی و یا پیاز میل می کنند این امر موجب تامین ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن و موجب جذب هر چه بیشتر مواد فوق می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبگوشت کلم قمری با کشک یکی از غذاهای سنتی استان همدان است. این غذا به دلیل داشتن کلم و کشک دارای کلسیم بالایی است و گوشت و نخود این غذا آن را از نظر غذایی و وجود پروتئین غنی تر می کند.

این آبگوشت های خوشمزه را بپزید و از طعم آن لذت ببرید.‏

مواد لازم برای آبگوشت قمری ‎:‎

گوشت آبگوشتی      500 گرم
کلم قمری      1 عدد
 نخود     1 پیمانه
 سیب زمینی      2 عدد
 پیاز     1 عدد
 زردچوبه و فلفل      به مقدار لازم
کشک       1 پیمانه
 سیر      2 حبه
روغن     به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت قمری :

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. در حین سرخ شدن زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به آن اضافه کرده و نخود خیس خورده را را هم اضافه کنید و با آب بگذارید بپزد.

اگر آب این مخلوط کم بود، دو تا سه لیوان آب روی آن بریزید. در تابه دیگری سیب زمینی و کلم ها را پوست بگیرید و در کمی روغن تفت بدهید.

سپس آن ها را در یک ساعت پایانی پخت، به آبگوشت اضافه کنید. بعد از آن که آبگوشت پخت و جا افتاد، سیر را بکوبید و با کشک مخلوط کنید و روی آن بریزید. سپس آن را سرو کنید و به شیوه همه آبگوشت ها با نان ترید شده میل کنید.‏

انتهای پیام/

کد خبر: 1121179 برچسب‌ها آموزش آشپزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آموزش آشپزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۱۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت رئیس مکتب تشیع تسلیت باد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در شب شهادت رئیس مذهب تشیع امام جعفر صادق علیه السلام هستیم.


امامی که به لحاظ دانش و تقوا سرآمد زمان خود بود به طوری که دشمنان نتوانستند وجود نورانی او را بربتابند.


 این مظلومیت همچنان ادامه دارد و دشمنان از زیارت مزار این امام هم بیمناکند.

امام جعفرصادق (علیه‌السلام) (۸۳-۱۴۸ ه ق)، ششمین پیشوای شیعیان در هفدهم ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه متولد شد. پدر ایشان امام باقر (علیه‌السّلام) و مادرش ام فروه است. امام صادق در سال ۱۱۴ هجری قمری پس از شهادت پدرش در سن ۳۱ سالگی به امامت رسید. دوران امامتش مصادف بود با اواخر حکومت بنی‌امیه و اوایل حکومت بنی‌عباس.


جامعه اسلامی در زمان آن حضرت از نظر سیاسی _ اجتماعی با فراز و نشیب‌ها و تحولات مهمی روبرو بود. امام صادق (علیه‌السّلام) از اوضاع آشفته دستگاه خلافت اموی استفاده و برنامه اصلاحی و نهضت فرهنگی خود را آغاز کرد و با توجه به فرصت مناسب سیاسی و نیاز شدید جامعه، دنباله نهضت علمی و فرهنگی پدرش را گرفت و حوزه وسیع علمی و دانشگاه بزرگی به‌وجود آورد و در رشته‌های مختلف علمی شاگردان بزرگی تربیت کرد.


سرانجام در سال ۱۴۸ هجری قمری منصور دوانیقی به‌وسیله انگوری که آن را به زهرآلوده کرده بود، امام صادق (علیه‌السّلام) را مسموم و به شهادت رساند. ایشان در سن شصت و پنج سالگی به شهادت رسید و پیکر پاکش را در قبرستان بقیع کنار قبر پدرش امام محمدباقر (علیه‌السّلام) به خاک سپردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • تندی غذا را چگونه بگیریم ؟ | رفع تندی غذا با چند راه ساده ؛ از رفع تندی غذا با نوشابه تا سیب زمینی و لبنیات
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • آشپزی در بیل؛ ایده ای خلاقانه برای پخت غذا در فضای باز (فیلم)
  • آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • شهادت رئیس مکتب تشیع تسلیت باد
  • آموزش روز سوم، خورش مرغ و گردو